ACILARIMIZI , EL BİRLİĞİ İLE HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORUZ.

6ŞUBAT tarihinde merkez üstü Pazarcık ve Elbistan olan depremler ülkemizi büyük bir acıya ve yasa boğmuştur.Cumhuriyet İlkokulu ailesi olarak depremin ilk gününden itibaren duyarlı velilerimiz battaniye,yorgan,kuru gıda,kıyafet kışlık bot olamak üzere malzemeleri okulumuza teslim etmişlerdir.Ayrıca temizlik malzemeleri,30 adet kışlık öğrenci botu,maddi yardım AFAD ve bölgeye gönderilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğünden kalkan tırlara teslim edilmiştir.Ayrıca duyarlı velilerimiz okulumuza deprem bölgesinden nakil gelen 40 civarı öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamışlardır.Okul müdürümüz Ahmet Turan ARSLANBÜKEN emek,ilgi,yardımlarından dolayı öğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür eder. Mevlam bir daha böyle bir felaket yaşatmasın  İNŞALLLAH.Vefat edenlere Allah"tan rahmet,kalanlara acil şifa ve sağlıklar dileriz.BAŞIN SAĞOLSUN TÜRKİYEM.

09.03.2023 96