Ali YAVUZ - Müdür Yardımcısı

1979 yılında Sivas’ta doğdu. İlkokulu Sivas Ziya Gökalp İlkokulunda, Liseyi Sivas Kongre Lisesinde tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Üniversite öğrenciliği süresince fotoğrafçılık, seramik ve eğitim alanında faaliyet gösteren sosyal kulüp ve topluluklarda yer alarak Tebeşir adlı kültür, sanat ve edebiyat temalı derginin yayıncılığını üstlendi. Hafik Düğer İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptıktan sonra vatani görevini Nato Barış gücünde yaptı. Altınyayla Kızılhüyük İlkokulu ve Hafik Cumhuriyet İlkokulunda Sınıf Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 04/07/2019 tarihinde  Cumhuriyet İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Ali YAVUZ evli ve 1 çocuk babasıdır.